raw4x4 logo

 

 

 

 

 

           

 


 

Όταν ταξιδεύετε εκτός δρόμου σε μεγάλες αποστάσεις, είναι πιθανό ότι 4WD σας είναι εξοπλισμένο με εξαρτήματα, όπως ένα προφυλακτήρας, βαρούλκο, επιπλέον δεξαμενές καυσίμου, γάντζους ρυμούλκησης, κτλ κτλ ... Το υλικό αυτό είναι απαραίτητο να επιστρέψουν στις εστίες τους με ασφάλεια.

   

Δυστυχώς, όλα αυτά τα εξαρτήματα, προσθέτουν βάρος του οχήματος, το οποίο δεν είναι μελετημένο να αντέχει ένα βαρύ φορτίο, ειδικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μια σειρά από πηγές RAW 4x4, εκτός από την αύξηση του ύψους, τη βελτίωση των επιδόσεων του οχήματός σας όσον αφορά τη σταθερότητα, τη φόρτωση και την ικανότητα ρυμούλκησης.

solido asse molla elicoidale auto sospensione

   

Η εμπειρία με τα βαρέα οχήματα, RAW 4x4 ελατήρια είχαν κατασκευαστεί με τις ακόλουθες διαδικασίες παραγωγής, υψηλής ποιότητας


 • Αρχική τήξη του χάλυβα με χαμηλή ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα, ώστε να εξασφαλιστεί μια καλή ελαστικότητα και ένα πολύ υψηλό βαθμό στρέψης.

 • Καλούπι για μαντρέλια ακριβείας: η χρήση ατράκτους ακρίβειας, διασφαλίζει ότι όλες οι πηγές που παράγεται είναι πανομοιότυπα και συμβατά με τις προδιαγραφές σχεδιασμού.
   

 • Θερμική επεξεργασία της τελευταίας γενιάς


 • Θεραπεία της ανατίναξης (shot peened) είναι σφυρηλάτηση επιφάνεια, με ψυχρό κινητήρα από μια βίαιη εκτόξευση του σφαιρικού σφαιριδίων. Η θεραπεία αυτή προκαλεί μια επιφάνεια συμπίεσης, η οποία διαδίδεται μέχρι μερικά δέκατα του χιλιοστού κάτω από την επιφάνεια. Χρησιμεύει για την ανακούφιση από το στρες που συσσωρεύονται από το μέταλλο κατά τη διάρκεια του τροχαίου και τη σκλήρυνση της, καθώς και στη βελτίωση της διανομής της επιφανειακής τάσης, αύξηση της αντίστασης στο στρες, κόπωση και οι ρωγμές της Συνθήκης κομμάτι, που φθάνει σε ένα σημείο απόδοση πάνω από το προτύπου, σε συνδυασμό με καλή ολκιμότητα του υλικού.
   

 • Δοκιμαστεί πλήρως "Scragged. Ελατήρια έχουν υποβληθεί σε σύνθλιψη υψηλότερα όρια, μέχρι το μέγιστο μήκος του την άνοιξη, μετά το κλείδωμα γραμμής (Lc: μπλοκ μήκος). Μετά από αυτή τη δοκιμή, το ύψος της άνοιξης θα καθοριστεί οριστικά.
 • Τελειώστε με επικάλυψη σκόνης.

Συνδυάζοντας τα ελατήρια με μια σειρά αμορτισέρ RAW 4x4, έχετε το πλεονέκτημα ότι διαθέτει ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα ανάρτησης.

 


 

Τα φύλλα σούστας υποστηρίζουν το βάρος του οχήματος και να διατηρήσει τη σωστή θέση των αξόνων κατά την επιτάχυνση και την πέδηση. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα τόξο, το οποίο είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας.
Τα RAW 4x4 τόξων γίνεται με χάλυβα της πρώτης σύντηξης, με ένα πολύ μικρό ποσοστό του άνθρακα, ώστε να εξασφαλίζεται υψηλή ελαστικότητα την πάροδο του χρόνου, επιτρέποντάς σας να περπατήσει πολλά χιλιόμετρα σε σκληρές συνθήκες, εξασφαλίζοντας παράλληλα μέγιστο επίπεδο απόδοσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Double-τύπου βρόχου στερέωσης στρατιωτικών για πρόσθετη ασφάλεια, αν η ρήξη συμβεί το δάσκαλο φύλλο. Το φύλλο που εκτελείται σύμφωνα με το κύριο φύλλο, τυλίξτε το συνδετήρες βρόχος για το  αγκύλιο.


 • Προφίλ διαμάντι ημικύκλιο κομμένα κωνικούς να ελαχιστοποιούνται οι τριβές μεταξύ των φύλλων, με σκοπό να εξασφαλιστεί η ίση κατανομή του φορτίου.

 


 • Οι δοκιμές συμπίεσης αρνητική, πάνω από το όριο λειτουργίας δ ', που επιτρέπει την άνοιξη για να αναλάβει μια σταθερή θέση, μειώνοντας τον κίνδυνο της αποτυχίας.

 


 • Αντιτριβή παρεμβάλλεται μεταξύ των φύλλων του crossbow για τη μείωση των τριβών και αύξηση της άνεσης στην οδήγηση.

 • Θεραπεία της ανατίναξης (shot peened) χρησιμεύει για τη βελτίωση της κατανομής της επιφανειακής τάσης, αύξηση της αντίστασης στο στρες, κόπωση και οι ρωγμές της Συνθήκης κομμάτι, που φθάνει σε ένα σημείο απόδοση περισσότερο από το κανονικό.

 • Θερμική επεξεργασία της τελευταίας γενιάς.

 • Δέσμη των φύλλων σε δύο στάδια, για πρόσθετη στήριξη, όταν το όχημα που μεταφέρει ένα βαρύ φορτίο

 


 

Οι ράβδοι στρέψης χρησιμοποιούνται ευρέως από πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων στη θέση του ελατήρια ή φύλλα σούστας.
Οι ράβδοι στρέψης είναι πρωτότυπο για τη στήριξη του φορτίου του οχήματος, σε ένα ορισμένο ύψος, και σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι πολύ αποτελεσματικά, ειδικά αν προσθέσετε μερικά εξαρτήματα όπως Bullbars, βαρούλκο και διπλή μπαταρία.


barra di torsione

Με την προσθήκη του βάρους, την εκτέλεση της αρχικής ράβδους στρέψης, μειώνεται γρήγορα, συχνά με μια απώλεια ύψους και ακόμη πιο εντυπωσιακά με τη σημαντική επιδείνωση πλευστότητα του οχήματος, προκαλώντας υπερβολική εκτροπής κατά την πέδηση.
4x4 πρώτες ράβδοι στρέψης παρέχει την ιδανική λύση στο πρόβλημα αυτό. Κατασκευάζονται με διάμετρο μεγαλύτερη από την αρχική γραμμή, να αυξήσει το ποσοστό της απόσβεσης του 25%, που επιτρέπουν τη βέλτιστη έλεγχο του οχήματος είναι εκτός δρόμου ή του οδικού δικτύου.

 


barra di torsione longitudinale

Κατασκευασμένη διέλασης ποιότητας χάλυβα, που καλύπτονται από ειδική μεταχείριση για τη σκόνη για να έχουν αντοχή στη διάβρωση.
Τα άκρα πλαστών και θεραπεία για μέγιστη αντοχή σε κανάλια με σκοπό την αύξηση της διάρκειάς της και να αποτρέψει τον κίνδυνο των κρεμώντας, είναι τουλάχιστον 20% πιο ανθεκτικό από το αρχικό. Πωλούνται σε ζεύγη.

   

 


 

Δακτυλίους Πολυουρεθάνη έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις παραδοσιακές μονωτήρες από καουτσούκ και γίνονται με ένα μοναδικό μίγμα των πολυμερών, ώστε να προσφέρουν υψηλού επιπέδου αντοχή στη φθορά σε υψηλές θερμοκρασίες, το νερό αλάτι και πετροχημικών.

Πολυουρεθάνη δακτυλίους RAW 4x4 έχουν ένα υψηλό επίπεδο ελαστική μνήμη, πράγμα που σημαίνει ότι όταν τα δισκία είναι συσκευασμένα ή να επιστρέψουν στην αρχική του θέση. Επίσης, η σκληρότητα των εν λόγω θάμνους (durometer) δεν τίθεται σε κίνδυνο ακόμη και σε ακραίες συνθήκες, πράγμα που τις καθιστά ιδανικό για χρήση εκτός δρόμου.
 


 

Για να ολοκληρωθεί το κιτ ανάρτησης, αν είναι δυνατόν θα πρέπει να περιλαμβάνει το προσκρουστήρες, τα μπισκότα και τα λιπαίνεται καρφίτσες, ώστε να ολοκληρώσουμε το έργο με το δικαίωμα κομμάτια. Αν σκοπεύετε να αντικαταστήσει την αναστολή, επειδή επαναχρησιμοποίηση παλιά κομμάτια που θα μπορούσαν να βλάψουν ή πρόωρη φθορά των νέων;

 

 

Webmaster: P.Zucca