flag_romania

  raw4x4 logo
0

0

ROMANIA_FLAG

 

 

0

0

 

 

0

Terenul australian este unul  dintre cei mai dificili şi inaccesibili din lume…

În acest continent îndepărtat, chiar si  camioanele,  autobuzele sunt obligaţe să călătorească mii de kilometri, fără drumuri asfaltate ...

Din aceste terestre sălbatice, se naşte, experienta Powerdown, fondat în 1983, este cunoscut acum a fi lider australian care produce amortizoare speciale pentru camioane şi autobuze, sunt capabile să depăşească condiţiile extreme climatice şi rutiere (o caracteristică tipică Outback australian)

 

 

Întăriti  de  această experienţă, şi de  un mare succes pe piata pentru vehiculele grele, Powerdown a decis să dea viaţă   marcii  "RAW 4X4", pentru a proiecta si dezvolta o gamă completă de produse, dedicate exclusiv 4WD.

0

 

 

0

Cu trei fabrici situate în trei zone diferite ca zona   geografica: Australia, Canada şi Africa de Sud, Powerdown are ocazia de a testa produsele lor în condiţiile cele mai variate, de la caldura torida a desertului australian central la pădurile frigide canadiane, în apropierea  de Cercul Polar  Arctic. Rezultatul tuturor acestora ,  este o căutare mai avansată, care ne-a permis de a crea produse cu înaltă performanţă, de lungă durată.

 

 

 


"Powerdown" a obţinut certificarea ISO 9001 internaţional, demonstrând un standard ridicat de calitate.
Până în prezent, clienţii RAW 4x4, au un grad de satisfacţie după vânzare de 98% ...
Toate produsele Powerdown RAW 4X4, sunt garantate pentru doi ani sau 150.000 km cu uzura  grea
În ultima vreme, o echipă de jurnalişti din Asia şi Australia specializata în 4X4, a declarat că, în prezent, produsele de RAW 4X4, sunt suspensii care au cel mai mare

grad de calitate şi performanţă, în comparaţie cu piaţa 4x4
RAW 4x4 de Powerdown este distribuit în România exclusiv de "DREAMSERVICE".

LOGO DREAM SERVICE

0

 

 

Webmaster:P.Zucca